Як отримати допоміжні засоби реабілітації (ДЗР) безоплатно? (анонс)
Якісне відновлення після травм, хвороб чи поранень часто неможливе без правильно підібраних допоміжних засобів. Але не всі знають, що їх можна отримати за державні кошти або повернути витрати за вже придбані.
Запрошуємо вас на відверту розмову з фахівцями, які щодня працюють над тим, щоб зробити процес отримання ДЗР простішим і доступнішим:
🔹 Олена Кульчицька — радниця міністра соціальної політики України — пояснить, як працюють державні програми, куди звертатися та на які нюанси слід звернути увагу.
🔹 Ростислав Мастеляк — фізіотерапевт і фахівець з асистивних технологій центру Unbroken — розповість про ортези, милиці, ходунці та крісла колісні: як обрати і як правильно налаштувати.
🔹 Микола Дубов — голова правління Харківської облорганізації УТОС, член Громадської ради при Мінсоцполітики — поділиться досвідом використання ДЗР для людей з порушенням зору.
📌 Долучайтеся — дізнайтесь більше самі та передайте цю інформацію тим, хто її потребує.
🔗 Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/145H3seoYoKlXI9fZktQGasS9Ks-o8JLo1z4O071f8us/viewform?edit_requested=true
Захід організовано в рамках інформаційної кампанії ПРООН #БезВасНіяк, що реалізується в межах проєкту «Протимінна діяльність в Україні» за фінансової підтримки урядів Іспанії та Республіки Корея.
Коментарі
-
@O.Persykova Добрий день! Вітаємо у спільноті!
Дякую, що поділились анонсом важливого вебінару! Буду щиро вдячна, якщо й наступного разу не забудете про нас ❤️
Можливо, Ви зможете повідомляти про події трохи раніше: наприклад, особистим повідомленням мені - тоді ми включатимемо їх до тижневого дайджесту, або ж особистим коментарем ОСЬ ТУТ: ), або так само окремим обговоренням, адже головне - цінність інформації!2
Категорії
- Всі категорії
- 218 Здоров'я
- 72 Захворювання та інвалідність у період війни
- 40 Ментальне здоров'я
- 36 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку
- 36 Хронічні захворювання
- 20 Допоміжні технології та терапія
- 159 Для проживаючих в Україні
- 9 Оформлення інвалідності під час війни