Безкоштовні консультації кар'єрної консультантки
Привіт. Мене звати Людмила, я живу в Польщі три роки і постійно шукаю роботу і інші активності. Від недавна працюю в фундації Авалон кар'єрною консультанткою і запрошую кожного і кожну до мене на безкоштовну консультацію.
📞Ми поговоримо українською, по телефону — незалежно від того, де ти живеш.
Під час консультації ти можеш:
- Дізнатися про пільги та права людей з інвалідністю в Польщі
- Отримати інформацію про навчальні курси та стажування
- Разом створити резюме та обговорити твої можливості на ринку праці
- Дізнатись про дофінансування, загальні пільги та багато іншого
- Отримати підтримку в пошуку власного шляху
Консультація абсолютно БЕЗКОШТОВНА!
Телефонуй: 790 688 222 (за цим номером можна записатись до мене на консультацію і задати будь-які питання які Вас цікавлять пов'язані з життям людей з інвалідністю в Польщі)
Ну а якщо у когось є будь-які питання, теж можна сміливо мені писати, я люблю ділитись інформацією яку знаю, люблю живі історії і активних людей.
Коментарі
-
Людмило, вітаємо у нашій спільноті! Дякую за контакти, також пошеремо у наших соцмережах інформацію, що в спільноті є експерт з пошуку роботи у Польщі
1 -
Мої вітання! В мене є декілька питань, перше це, чи є наразі робота для тих, хто тільки приїздить до Польщі? Бо відчуття, що нас, українців, вже так багато там
Також цікавить наступне: чи реально знайти роботу без навіть початковго знання польської мови та як уникнути шахрайства з боку агенств?
0 -
Супер, я здебільшого консультувала з оформлення інвалідності, пільг і т.п. А працюю кар'єрною консультанткою, бо так знайшла роботу. Також в мене вже є своя польська фундація, називається AB Show, частково вона теж буде підтримувати саме людей з інвалідністю.
1 -
Доброго дня. Без знання мови можна влаштуватись через агенства, як було завжди, і в організації де працюють тільки українці і для українців, але таких стає все менше. Навіть ті організації в яких працюють тільки українці часто хочуть, щоб це були українці з знанням польської мови. Щодо агенств не знаю, бо я консультую людей з інвалідністю які вже знаходяться в Польщі, зазвичай такі агенства не особливо помічні в подібній ситуації. Можу порекомендувати тільки уважно читати договори, їх повинні надати і українською мовою теж. Але, на жаль, ніхто не застрахований, тому тільки уважність і знання можуть допомогти, але теж не завжди.
1 -
як чудово, що ви працюєте у такому напрямку, бо це нішево, але вкрай потрібно. пошуки роботи для людей з інвалідінстю це вкрай нагально. а ви тільки по одному місту працюєте? чи можете загальну інформацію у пошуках дати?
0 -
По всій Польщі працюю, саме з загальною інформацією здебільшого. Щодо законів та нюансів. Чесно кажучи, тут і полякам з інвалідністю не просто роботу знайти, але це не означає, що не треба шукати, тому звісно допомагаємо як можемо. Але, звісно, зараз без мови складно, а багато людей які в мене консультуються мови не знають, на жаль… Хоча той хто знає добре англійську дуже в виграші і має шанси.
Взагалі я сама людина з інвалідністю тому це для мене не тільки про людей, але й про себе, про всю спільноту, про наші права та можливості. Про наше майбутнє і про те, як нас бачить суспільство. Мені вкрай важливо, щоб нас оцінювали, як повноцінних членів суспільства!1 -
🙏
0 -
окей, дякую вам Людмило за зворотній звязок 🙏
1
Категорії
- Всі категорії
- 212 Здоров'я
- 67 Захворювання та інвалідність у період війни
- 40 Ментальне здоров'я
- 35 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку