Безкоштовні консультації кар'єрної консультантки

Привіт. Мене звати Людмила, я живу в Польщі три роки і постійно шукаю роботу і інші активності. Від недавна працюю в фундації Авалон кар'єрною консультанткою і запрошую кожного і кожну до мене на безкоштовну консультацію.

📞Ми поговоримо українською, по телефону — незалежно від того, де ти живеш.

Під час консультації ти можеш:

• Дізнатися про пільги та права людей з інвалідністю в Польщі
  • Отримати інформацію про навчальні курси та стажування
  • Разом створити резюме та обговорити твої можливості на ринку праці
  • Дізнатись про дофінансування, загальні пільги та багато іншого
  • Отримати підтримку в пошуку власного шляху

Консультація абсолютно БЕЗКОШТОВНА!

Телефонуй: 790 688 222 (за цим номером можна записатись до мене на консультацію і задати будь-які питання які Вас цікавлять пов'язані з життям людей з інвалідністю в Польщі)

Ну а якщо у когось є будь-які питання, теж можна сміливо мені писати, я люблю ділитись інформацією яку знаю, люблю живі історії і активних людей.

Позначено тегом:

Коментарі

• Людмило, вітаємо у нашій спільноті! Дякую за контакти, також пошеремо у наших соцмережах інформацію, що в спільноті є експерт з пошуку роботи у Польщі

• Мої вітання! В мене є декілька питань, перше це, чи є наразі робота для тих, хто тільки приїздить до Польщі? Бо відчуття, що нас, українців, вже так багато там

Також цікавить наступне: чи реально знайти роботу без навіть початковго знання польської мови та як уникнути шахрайства з боку агенств?

• Супер, я здебільшого консультувала з оформлення інвалідності, пільг і т.п. А працюю кар'єрною консультанткою, бо так знайшла роботу. Також в мене вже є своя польська фундація, називається AB Show, частково вона теж буде підтримувати саме людей з інвалідністю.

• Доброго дня. Без знання мови можна влаштуватись через агенства, як було завжди, і в організації де працюють тільки українці і для українців, але таких стає все менше. Навіть ті організації в яких працюють тільки українці часто хочуть, щоб це були українці з знанням польської мови. Щодо агенств не знаю, бо я консультую людей з інвалідністю які вже знаходяться в Польщі, зазвичай такі агенства не особливо помічні в подібній ситуації. Можу порекомендувати тільки уважно читати договори, їх повинні надати і українською мовою теж. Але, на жаль, ніхто не застрахований, тому тільки уважність і знання можуть допомогти, але теж не завжди.

• як чудово, що ви працюєте у такому напрямку, бо це нішево, але вкрай потрібно. пошуки роботи для людей з інвалідінстю це вкрай нагально. а ви тільки по одному місту працюєте? чи можете загальну інформацію у пошуках дати?

• По всій Польщі працюю, саме з загальною інформацією здебільшого. Щодо законів та нюансів. Чесно кажучи, тут і полякам з інвалідністю не просто роботу знайти, але це не означає, що не треба шукати, тому звісно допомагаємо як можемо. Але, звісно, зараз без мови складно, а багато людей які в мене консультуються мови не знають, на жаль… Хоча той хто знає добре англійську дуже в виграші і має шанси.

Взагалі я сама людина з інвалідністю тому це для мене не тільки про людей, але й про себе, про всю спільноту, про наші права та можливості. Про наше майбутнє і про те, як нас бачить суспільство. Мені вкрай важливо, щоб нас оцінювали, як повноцінних членів суспільства!

• окей, дякую вам Людмило за зворотній звязок 🙏

Категорії