Пошук клініки для лікування

1234567s
1234567s
відредаговано 10. Mar 2025 в Хронічні захворювання

Допоможіть знайти клінику, для чоловіка 51р,за кордоном для безкоштовного лікування меланоми грудної клітки 4стадія,дали 1групу інвалідності, після 3-х хімій івідправили додому помирать, а через півтора місяця ,знов відновили лікування, але багато втрачено часу. Є шанс пройти лікування в часній кліниці м.Київ, але лікування -дороговартісне ,родина не має таких статків. Підскажіть куди і до кого можна звернутись для вирішення цього питання.Буду дуже вдячна за допомогу

Відповіді

• kyrylo
    kyrylo ✭✭✭

Добрий день!

На жаль, за кордоном немає повністю безкоштовних операцій. Як правило, лікування покривається страховкою, державними програмами, благодійними фондами або спеціальними медичними ініціативами при університетських клініках.

Також варто враховувати додаткові витрати: переліт, транспортування, проживання, а також можливі черги. Загальна сума може виявитися такою ж, як і вартість операції в Києві.

Чи зверталися ви до благодійних фондів, які допомагають онкопацієнтам в Україні? Я можу знайти для вас їхні контакти.

Також рекомендую звернутися до Національної служби здоров’я України, Міністерства охорони здоров’я України та місцевого департаменту охорони здоров’я. В Україні існують державні програми, які можуть частково покривати витрати на лікування. У деяких випадках держава дійсно надає фінансову підтримку на операцію.

Дайте знати, чи потрібна вам допомога з пошуком контактів.

• 1234567s
    1234567s
    відредаговано 12. Mar 2025

Дайте знати, чи потрібна вам допомога з пошуком контактів

Так потрібна

• kyrylo
    kyrylo ✭✭✭

Ок, підготую вам список. Чи зверталися ви по всім іншим інстанціям?

• kyrylo
    kyrylo ✭✭✭
    відредаговано 16. Mar 2025

Ось список благодійних фондів в Україні, які надають допомогу пацієнтам з онкологічними захворюваннями, включаючи меланому грудної клітки:

Благодійний фонд «Інна»

Фонд надає фінансову, моральну, духовну та правову підтримку людям з онкологічними захворюваннями.

Благодійна організація «КЕРЕН ОР ДЛЯ НАШОЇ ДИТИНИ»

Фонд допомагає дітям, хворим на онкологічні захворювання, лейкемію та інші важкі хвороби, а також дітям, які постраждали від війни.

Благодійний фонд «Таблеточки»

Фонд спеціалізується на допомозі дітям з онкологічними захворюваннями, надаючи адресну, психологічну та паліативну допомогу, а також забезпечує медикаментами онковідділення по всій Україні.

Благодійний фонд «Запорука»

Фонд надає допомогу онкохворим дітям та їхнім родинам, забезпечуючи підтримку під час лікування та реабілітації.

Рекомендується звернутися до цих фондів для отримання детальної інформації про можливу допомогу та умови її надання.

• Чи ознайомились ви з інформацією експерта? Можливо, у вас є додаткові питання?

Категорії