Питання щодо освіти для осіб з інвалідністю
Відповіді
-
Вітаю Андрій у нашій спільноті!)) Ви з якого міста?
0 -
Доброго дня! Місто Тернопіль.
0 -
@Andrik добрий день!
На нашому сайті є великий перелік різних безкоштовних онлайн-курсів, серед яких і навчання в сфері ІТ. Подивіться, будь ласка, ТУТ.
Крім того, знайшла ще трохи:
Тест-драйв IT професій від GoIT — курс для тих, хто хоче в IT, але ще сумнівається. Програма включає у себе тест-драйв професії веб-дизайнера, розробника, Project Manager`a та QA-інженера.
Марафон Старт в IT від GoIT — інтерактивний марафон для тих, хто хоче розпочати кар’єру в IT. На курсі допоможуть розібрати основи HTML і CSS, особливості хостингу, дадуть поради щодо резюме.
Знайомство з ІТ-професіями від Beetroot — безкоштовний відеокурс для самоосвіти, який допоможе розібратися у різних позиціях у сфері інформаційних технологій.
IT Basics Course від GlobalLogic Education — курс у записі від менторів GlobalLogic. Вони розповідають про те, як обирати професію в IT, поділяться корисними інструментами для роботи і навчання.
Basic IT від IAMPM — базовий курс для початківців в IT, складається з чотирьох відеолекцій, домашніх завдань та кар’єрного тестування. Допоможе розібратися у типах IT-компаній, технічних та non-технічних позиціях, грейдах, ситуації на ринку праці, базових інструментах.
Безкоштовні Спринти від Hillel IT School — мінікурси з різних напрямів ІТ та digital. Доступні п’ять популярних IT-напрямів: SMM, UI/UX дизайн, Python програмування, Frontend-розробка та тестування.
Програма Free 4 Ukraine від ITVDN — доступ до бази 250+ відеокурсів для українців серед 20-ти напрямків IT-освіти.
Сподіваюсь, Ви зможете щось підібрати для себе. Буду вдячна за зворотній звʼязок, а, можливо, Ви незабаром й своїми успіхами поділитесь — щиро Вам цього зичу.2
Категорії
- Всі категорії
- 190 Здоров'я
- 60 Захворювання та інвалідність у період війни
- 37 Ментальне здоров'я
- 30 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку
- 30 Хронічні захворювання
- 19 Допоміжні технології та терапія
- 363 Для біженців
- 77 Для тих, хто в дорозі