Могу ли я перевестись в другой лагер в Роту
Добрый вечер, могу ли я, узнать если я живу в лагере, в Боварії. Я сама с України передвигаюсь на інвалідному коляску в этом лагере нет возможности для меня ни в душ сходить ни в туалет, то смогу ли я перевестись в другой лагер в Роту? И могу ли я без знания языка найти роботу с жильём? Огромное спасибо за ответ.
Лучший ответ
-
@marcurkan вітаю вас. На жаль, міняти приймальні пункти за власним бажанням не можна. У біженців є одна можливість зареєструватись — після цього в іншому місці не приймуть.
Втім, міг би порадити звернутися на гарячу лінію для України в Баварії. Ось тут контакти:
Вихід, який бачиться, це дійсно знайти роботу, щоб почувати себе більш незалежно, але @Yurii_EnableMe правий, без знання мови це проблематично. Та все ж таки не варто падати духом. Так, Федеральне відомство у справах міграції та біженців (BAMF) розмістило на своїй вебсторінці список безкоштовних онлайн-пропозицій, що допоможуть у вивченні німецької мови. Ось перелік курсів безкоштовних:
Щодо пошуку роботи, то думаю вам буде корисна ось ця наша стаття:
А також ось цей матеріал:
Допомога
1
Ответы
-
Добрый день) А у вас на месте есть возможность пообщаться с вашим социальным консультантом? Если ваша группа инвалидности рабочая, то вам подберут вакансии, если они будут в той провинции где вы будете проживать, но без знания языка этот список вакансий явно уменьшится. Я слышал, что от всех требуют изучение языка, как у вас в Баварии с этим?
@Dmitri подскажи контакты куда можно обратиться по телефону за консультацией в Баварии
0
Разделы
- Все разделы
- 104 Здоровье
- 13 Заболевания и инвалидность в период войны
- 27 Ментальное здоровье
- 26 Физические ограничения
- 6 Сенсорные ограничения
- 5 Нарушения интеллектуального развития
- 15 Хронические заболевания
- 12 Вспомогательные технологии и терапия
- 249 Для беженцев