Перелом хребта. Пошук реабілітації
Найкраща відповідь
-
@Edison6512 Добрий день! Хочу додати до відповіді свого колеги, що підтвердити 3тю групу інвалідності в Європі буде складно чи взагалі неможливо. Оскільки в країнах Заходу оцінюють відсоток втрати працездатності. При українській третій групі, як правило відсоток втрати працездатності не перевищує 50%, тому навряд Ви матимете за кордоном якісь пільги чи допомогу, яку надають людям з інвалідності (це не фінансова допомога так чи інакше).
В Німеччині гарні умови прийняття українців, якщо пощастить швидко знайти соціальне житло і не затриматися в таборі надовго. Щодо роботи - не буде проблем через інвалідність (оскільки, як сказала вище, скоріше за все, Ви не матимете її за німецькими мірками), але можуть виникнути складнощі через незнання німецької.
Найшвидший варіант працевлаштування без знання мови - в Польщі. Звісно, це також буде некваліфікована робота. Але і мовний бар'єр там подолати набагато легше й швидше.0
Відповіді
-
Або просто виїхати в Європу і отримати тимчасовий прихісток,поки не оформитися і не знайти роботу?Інвалід 3 групи
0 -
Ви з якого міста?
0 -
Днепр
0 -
И вы готовы помочь какой либо информацией!?
0 -
@Edison6512 вітаю вас. Щодо безкоштовної реабілітації, то це питання вкрай проблемне. Існують волонтерські програми для військових, однак просто для цивільної людини таке навряд знайдете.
Якщо ж розглядаєте виїзд з України та отримання тимчасового захисту, то тут, певно міг би вам порадити Німеччину.
Ось в цій нашій статті ви знайдете інформацію на яку соціальну допомогу в Німеччині можна розраховувати:
Ось тут інформація щодо роботи в Німеччині (як і де її шукати):
А ось тут ви можете дізнатися про алгоритм дій по вʼїзду в Німеччину:
Допомога
0 -
Edison6512 ви на зв'язку? подивіться коментарі експертів для вас
0
Категорії
- Всі категорії
- 184 Здоров'я
- 56 Захворювання та інвалідність у період війни
- 36 Ментальне здоров'я
- 30 Фізичні обмеження