Допоможіть знайти спеціалістів які нам зможуть допомогти.
Доброго часу доби! Знайшла ваш сайт та зрозуміла що можливо тут мені хтось може допомогти у нашій не легкій ситуації. Я Філімонова Алевтина Сергіївна , МОЛЮ ЗВЕРНУТИ УВАГУ усім хто має змогу в допомозі пишу за свою рідну сестру та розповім вам невеличку історію , можливо хтось зверне на нашу історію увагу . Моя сестра народилася 20.01.2001року. батьки назвали мою сестру Анастасія росла вона як і усі дітки але ж коли вона підростала ми зрозуміли що вона не може ходити думали що ось можливо скоро почне ходили але ж ні шов цас а вона так і не стала на свої ніжки, тоді мати звернулася до лікарів точно нічого не знаю що там було потім бо я сама ще була не дуже дорослою але гарно пам'ятаю як їх поклали на довгий час у Донецьку лікарню та проходили усі обстеження, лікар сказав мамі що дитина по обстеженням здорова але в неї начебто затягнуті м'язи чі щось таке точно не знаю але по маменим словам лікар розвів руками і сказав що вони не знають що це таке та зробили їй інвалідність першої групи . Зараз моїй сестрі 23 роки з маленького дитинства вона може повзати як мала дитина і досі вона так пересувається по дому , вона не відстала в умі веде себе як і всі не хворі люди але зараз вона почала себе погано почуватися почала худнути, мало їсти , почали боліти ноги та позвонок, вона постійно плаче та не віре у життя каже що віддала би все аби хоч трохи почати ходити . Я дуже за неї переживаю та бью у сполох усім хто тільки може долучилися до допомоги усім серцем прошу допоможіть розібратися що з нею насправді та чі можливо їй чимось допомогти.
Коментарі
-
Вітаємо у нашій спільноті. Спробуємо вам допомогти, але потрібно зрозуміти в якому саме напрямку
до яких ви лікарів вже звертались? Чи є від них діагнози та методи лікування, підтримки - ліки, реабілітація тощо?
0 -
Ви на зв'язку?
2 -
Так я на зв'язку.
0 -
Сама проблема у тому що цим займалися мої батьки , а тепер я як сестра хочу розібратися у цій ситуації та знайти лікарів які займаються цими справами . Діагноз їй поставили ДЦП при народженні , але це лише тому що ніхто не може розібратися що з нею так воно все і залишилося на місці . Я в свою чергу хочу розібратися з цими проблемами.
0 -
Вітаю! Можу порадити звернутися до лікаря-терапевта/сімейного лікаря та пройти повне обстеження. Дуже важливим є встановлення точного діагнозу, щоб мати змогу розпочати необхідне лікування/реабілітацію.
0
Категорії
- Всі категорії
- 184 Здоров'я
- 56 Захворювання та інвалідність у період війни
- 36 Ментальне здоров'я
- 30 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку
- 29 Хронічні захворювання
- 19 Допоміжні технології та терапія
- 361 Для біженців