Психіатр у Нідерландах, для отримання рецепту на ліки
Доброго дня.
Їду в Нідерланди із України, але мені потрібно отримати там рецепт на сертралін (Золофт), оланзапін, ламотриджин для продовження лікування психічного розладу. Є український рецепт на латині/англійською. Вирішив не везти ліки через кордон через те, що по закону Польщі для перевезення через кордон потрібен складний дозвіл за 15 діб.
Тобто власне запитання: як знайти спеціаліста який надасть дозвіл на купування зазначених препаратів, та рецепт на них. Консультація бажано безкоштовно або дешево. Ліки готовий купувати за повну вартість.
Чи діє там український рецепт на латині/англійською?
Дякую за відповіді!
Найкраща відповідь
-
Чи допомогла вам ця інформація?
0
Відповіді
-
Вітаю у нашій спільноті!
Для нас це складне питання, тому що раніше не стикався з такою тематикою. Спробуємо пошукати інформацію
0 -
@Yurii227 Якщо ви приймали ліки в Україні і маєте продовжувати приймати їх, запишіться на прийом до сімейного лікаря та покажіть лікарю упаковку від ліків чи принаймні скажіть назву.
Ліки, що входять до переліку зареєстрованих лікарських заходів та були виписані лікарем загальної практики або медичним спеціалістом, надаються безкоштовно. Але не у всіх аптеках. Дяекі аптеки ще не знають про відшкодування медичних витрат для переміщених осіб з України. Можливо, вас направлять до іншої аптеки або аптеці потрібен буде деякий час на уточнення.
Аптека в Амстердамі, яка точно видає безкоштовні ліки переміщеним особами-українцям: Medicine Man (Apotheek Medicijnman Utrechtsestraat), адреса: Utrechtsestraat 86, 1017 VR Amsterdam, телефон: 020 624 4333.
Допомога
2 -
ви на зв'язку?
0
Категорії
- Всі категорії
- 184 Здоров'я
- 56 Захворювання та інвалідність у період війни
- 36 Ментальне здоров'я
- 30 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку