<div class="js-embed embedResponsive" recordid":58992,"recordtype":"discussion","body":"Доброго дня. <\/p>
Потрібна консультативна допомога щодо захворювання. До 2014 року у мене при рості 1.68 м була вага до 146 кг. Я сам зайнявся питанням ваги, і схуд до 70 кг.<\/p>
Так як вага з дитинства велика, вона вилазила на суглобах, тиску.<\/p>
Зараз суглоби хоч і хрустять, всеж тиск на них ніякий майже. Але кишківник почав подавати свої проблеми.<\/p>
Уже майже три роки, без послаблюючих і клізм, сам до туалету не можу сходити. Це дуже сильно змінює спосіб життя. Постійні болі в області живота. Також в особистому житті, хвороба повністю змінила життя. <\/p>
Пересиливши себе, за допомогою знайомих, звернувся до лікарні в Полтаві. <\/p>
Полтава написала діагноз -колоптоз.<\/p>
Також із-за охтирського ТЦК та СП звернення до Сумської лікарні. <\/p>
За цей час, всі мої сили в нормалізацію життя успіху не мали. Змінюючи спосіб життя, їжу, дієти тощо результатів не дають, все тільки визначається часом між процедурами. Самий більший термін до примусової процедури 5 діб. За які організм і має підвищену температуру. Ну загалом всі симптоми отруєння, і дуже сильний біль, вздуття тощо. <\/p>
Також завдяки тцк і медкомісіям, після консультації з хірургом, потрібно проводити операції з товстим кішківником. Це може як вплинути в кращу сторону, так і в гіршу. За статус таких осіб, мови не було. Та і шанси щось не дуже подобаються. Але і проблеми, біль, да і особисте життя зведенні до того що живеш в умовах дім робота процедури. Також такі проблеми не хотілось би виносити на рівні особистого життя с крімось окрім родичів...<\/p>
Що робити, як отримати інформацію що до лікування. Як отримати інформаю щодо обмежень, коли в нашій лікарні в місті немає ні бажання ні спеціалістів, і немає тієї безоплатної медицини. '..<\/p>","bodyRaw":"[{\"insert\":\"Доброго дня. \\nПотрібна консультативна допомога щодо захворювання. До 2014 року у мене при рості 1.68 м була вага до 146 кг. Я сам зайнявся питанням ваги, і схуд до 70 кг.\\nТак як вага з дитинства велика, вона вилазила на суглобах, тиску.\\nЗараз суглоби хоч і хрустять, всеж тиск на них ніякий майже. Але кишківник почав подавати свої проблеми.\\nУже майже три роки, без послаблюючих і клізм, сам до туалету не можу сходити. Це дуже сильно змінює спосіб життя. Постійні болі в області живота. Також в особистому житті, хвороба повністю змінила життя. \\nПересиливши себе, за допомогою знайомих, звернувся до лікарні в Полтаві. \\nПолтава написала діагноз -колоптоз.\\nТакож із-за охтирського ТЦК та СП звернення до Сумської лікарні. \\nЗа цей час, всі мої сили в нормалізацію життя успіху не мали. Змінюючи спосіб життя, їжу, дієти тощо результатів не дають, все тільки визначається часом між процедурами. Самий більший термін до примусової процедури 5 діб. За які організм і має підвищену температуру. Ну загалом всі симптоми отруєння, і дуже сильний біль, вздуття тощо. \\nТакож завдяки тцк і медкомісіям, після консультації з хірургом, потрібно проводити операції з товстим кішківником. Це може як вплинути в кращу сторону, так і в гіршу. За статус таких осіб, мови не було. Та і шанси щось не дуже подобаються. Але і проблеми, біль, да і особисте життя зведенні до того що живеш в умовах дім робота процедури. Також такі проблеми не хотілось би виносити на рівні особистого життя с крімось окрім родичів...\\nЩо робити, як отримати інформацію що до лікування. Як отримати інформаю щодо обмежень, коли в нашій лікарні в місті немає ні бажання ні спеціалістів, і немає тієї безоплатної медицини. '..\\n\\n\\n\"}]","format":"rich","dateInserted":"2024-02-05T12:42:50+00:00","insertUser":{"userID":77312,"name":"Ihor Surin","url":"https:\/\/enableme.vanillacommunities.com\/profile\/Ihor%20Surin","photoUrl":"https:\/\/lh3.googleusercontent.com\/a\/ACg8ocKJtL7d7xfS715rPFdCkIyP_dFanno-zp1E8Z_aJtqIjTFKXfNR=s96-c","dateLastActive":"2025-05-09T03:34:08+00:00","banned":0,"punished":0,"private":false,"label":"✭✭","labelHtml":"✭✭"},"displayOptions":{"showUserLabel":false,"showCompactUserInfo":true,"showDiscussionLink":true,"showPostLink":true,"showCategoryLink":false,"renderFullContent":false,"expandByDefault":false},"url":"https:\/\/community.enableme.org\/ua\/discussion\/58992\/zahvoryuvannya-kishkivnika-konsultaciyi-likuvannya-invalidnist","embedType":"quote","name":"Захворювання кишківника. Консультації, лікування, інвалідність?"}">
https://community.enableme.org/ua/discussion/58992/zahvoryuvannya-kishkivnika-konsultaciyi-likuvannya-invalidnist
Вітаю! подивившись ваші виписки за 22 рік, анамнез та скарги, рекомендовано пройти свіжі обстеження та консультації та краще стаціонарне лікування, для більшого розуміння які рекомендації з лікування та реабілітації вам необхідні, за напрямками ви звертаєтесь до вашого сімейного лікаря з декларації.
Для покращення якості життя ваше лікування буде чергуватись з реабілітацією та підтримання способу життя, оскільки кишечник та інші органи шлунково-кишкового тракту це хронічні стани, які вимагають контролю , уваги та консультації ендокринолога, гастроентеролога, кардіолога, психолога та хірурга, у разі питання про оперативне лікування або уникнути операції, якщо дотримуватися дієти, режиму харчування, праці та відпочинку, виключення шкідливих звичок, уникати стресів чи підтримувати організм седативними препаратами.
На даний момент поки ви будете проходити обстеження У вашому випадку варто почати скуштувати м'ясо кролика (тушкувати або варити), оливкову олію (1 столова ложка на день до їди), тушковані овочі, більше пити води .
За медикаментозним лікуванням буде краще зрозуміло після результатів аналізів. Поцікавитись проходженням санаторно-курортного лікування для захворювання ШКТ. На тлі дотримання рекомендація ваш стан буде покращуватися, але і можуть бути загострення, тому завжди варто повторно звертатися до лікаря і пояснювати, що вас турбує, так як і скарги можуть також змінюватись в залежності від місця та клімату вашого проживання та умов та звертати увагу на Період сезонних загострень і постаратися не робити похибки в дієті і пройти комплексне лікування.
2 рази на рік краще проходити контроль обстеження і приймати підтримуючу терапію, так в режимі системи ваш організм і ви почуватиметеся краще і впевненіше, що краще позначитися на якості вашого життя.