Пошук роботи для осіб з ВІЛ
Відповіді
-
Підкажіть будь ласка!
0 -
Роман, вітаю у нашій спільноті! и наразі проживаєте в Україні?
Щодо вашого питання, то хочу дізнатись більше інформації, чи приймаєте ви терапію?
До цієї гілки підключаю нашого експерта з питань працевлашутвання Ольгу @Olga_K
0 -
Доброго дня!
Матеріальне забезпечення та робота при ВІЛ-інфекції можуть бути важливими аспектами для людей, які живуть з цим захворюванням. Ось деяка інформація, яка може бути корисною:
- Матеріальне забезпечення: Вірус імунодефіциту людини (ВІЛ) може призвести до змін у житті людей, але це не означає, що вони не можуть вести повноцінне життя. Багато країн мають програми та організації, які надають підтримку людям із ВІЛ-інфекцією, включаючи допомогу у забезпеченні ліками та медичною допомогою. Важливо звернутися до місцевих організацій ВІЛ/СНІД або медичних установ для отримання інформації про доступні програми підтримки.
- Пошук роботи: Більшість людей із ВІЛ-інфекцією можуть працювати і вести активний спосіб життя. Закони багатьох країн забороняють дискримінацію на підставі ВІЛ-статусу на робочому місці. Пошук роботи залежатиме від ваших навичок, досвіду та інтересів. Важливо бути відкритими і чесними стосовно вашого ВІЛ-статусу на співбесіді, адже це може вплинути на ваш стан здоров'я та потребу в розумінні з боку роботодавця. Якщо ви потребуєте специфічної підтримки або адаптацій на робочому місці, ви можете розглянути можливість обговорити це з потенційним роботодавцем або використовувати послуги професійних кар'єрних консультантів.
0 -
Roman1980 Роман, подивіться будь ласка інформацію від нашого експерта
0 -
Вітаю! Спвічуваю вам у вашому нелегкому шляху і бажаю сил і терпіння. Дякую, що звертаєтесь до нас та за довіру. Ось тут ми розповідали про інвалідність при ВІЛ та як оформити виплати https://www.enableme.com.ua/ua/article/invalidnist-pri-vil-infekcii-ci-daut-ak-otrimati-pensia-9304
Ось тут також важливо про ВІЛ та СНІД https://www.enableme.com.ua/ua/article/likuvanna-ta-profilaktika-vil-v-ukraini-9343
Ось тут про пошуки роботи та яка робота підходить.
Поділіться враженнями, чи підійшла вам інформація на сайті та чого не вистачило
Дякую і бережіть себе!
Разом ми зростаємо!
https://www.facebook.com/0lgaKhodko
1 -
@Roman1980 Доброго дня) Від себе можу сказати, що статус ВІЛ не повинен бути перешкодою у працевлаштувані, але, на жаль, у нашому суспільстві поки що з цим погано. Я рекомендую все ж таки шукати працювати через центр зайнятості, може там вони зможуть підібрати більш лояльного роботодавця
0
Категорії
- Всі категорії
- 179 Здоров'я
- 51 Захворювання та інвалідність у період війни
- 36 Ментальне здоров'я
- 30 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку
- 29 Хронічні захворювання
- 19 Допоміжні технології та терапія
- 355 Для біженців