Шо нового по запиту

Ем, привіт громадо і адміни, я десь рік тому писав кого я шукаю (по дописах перших знайдете) про панянку з інвалідністю, хотів би дізнатись що нового і шо там по новостях? Бо десь може тиждень-два тому питав в адміна Ольги Ходько, але меседжу ше не отримав, буду вдячний за будь яку інфу

Мирного всім неба і Бога всім в серці, Амінь

1 Like

Доброго дня :slightly_smiling_face: Ваш запит ми розсилали по наших групах і спільнотах, але наразі, на жаль, конкретних відгуків поки не було.

Думаю, важливо, щоб акцент був не лише на особливості дівчини (наприклад, ампутації), а насамперед на бажанні побудувати щирі, партнерські стосунки. Для багатьох жінок дуже важливо відчувати, що їх бачать не через інвалідність, а як особистість.

Ми пам’ятаємо про ваше звернення і якщо з’явиться відповідна людина або хтось проявить зацікавленість, обов’язково повідомимо :slightly_smiling_face:

2 Likes

Допис видалено модератором

Serguij
Дотримуйтесь, будь ласка, норм етики при спілкуванні. Ненормативна етика та персональні образи на цьому сайті неприпустимі. Ігнорування правил призведе до блокування акаунту. Дякую за розуміння

2026-05-10T21:00:00Z