Стосунки)

Мій телеграм для подальшого знайомства, Hriselll

Хочу зустріти адекватного, доброго та спокійного хлопця для побудови серйозних стосунків- просто спілкування без розвитку- не цікавить.

В цілому емпатична та спокійна людина, але не ідеальна.

Маю третю групу інвалідності, косметичний « недолік» Сподіваюсь, тут є дійсно серйозно налаштовані чоловіки)

2 „Gefällt mir“

Привіт, Христина! Мене звуть Альона, я модератор тут. Так само маю інвалідність - по слуху.
Розкажеш більше про себе? Звідки ти, скільки тобі років, які хобі! Можливо, є прикольні фото?

Мені 25, в квітні виповниться 26, родом з Львівської області, тут і проживаю)

Цікавлюся історією, читаю книги, хочу навчитись грати на гітарі)

1 „Gefällt mir“

яка ви класна! позитивна дуже :slight_smile: Хочете акустичну гітару чи електричну? Я би вас навчила, але я в Києві

1 „Gefällt mir“

Вітаю, Христино! Раді вас тут бачити і приємно познайомитись :slight_smile:

Ви знаєте, що тут у нас є сайт, на якому багато інформації про інвалідність, а також безкоштовна допомога експертів - лікаря, психолога, спеціаліста з міграції та інші

Якшр у вас є якісь питання по темі - пишіть :slight_smile: Можна створити нову тему, або хочете можна просто тут

2 „Gefällt mir“

Щиро вдячна на доброму слові😊 Скоріше за все придбаю класичну, так як на ній легше грати, бо встановлені нейлонові струни)

1 „Gefällt mir“

Раджу обирати універсальну, на якій можна і нейлон, і металеві. Бо, можливо, з часом захочеться грати гучно і експресивно, а нейлонка дуже ніжно звучить

Дякую за пораду)