Будь ласка, підкажіть, де можна отримати психологічну консультацію для людей з інвалідністю безкоштовно або за символічну плату?
2 „Gefällt mir“
Доступні сервіси психологічної підтримки
| Сервіс / організація | Що пропонують / в чому особливість |
|---|---|
| ADRA Ukraine | Безкоштовна психологічна допомога — кризові консультації, психотерапія, підтримка як онлайн, так і офлайн. Adra |
| Spirit Charitable Foundation | Безкоштовна 24/7 гаряча лінія психологічної підтримки для українців, у тому числі для постраждалих від війни. Spirit Foundation |
| Safe People | Онлайн безоплатна психологічна допомога, доступна для широкого кола людей. Safe People |
| Гаряча лінія, яку надає держава / держпартнери — номер 0 800 100 102 | Безоплатна психологічна допомога для всіх громадян України, незалежно від стану здоров’я. |
| Спеціальна лінія/сервіс для людей з інвалідністю: ГО «Вектор прав людини» / ГО «Боротьба за права» + партнери | Онлайн‑консультації (психологічні + правові), підтримка людей з інвалідністю, їхніх рідних та опікунів. Є можливість обрати зручний канал зв’язку (телефон, Viber, WhatsApp, онлайн‑форма). |
Як звернутись прямо зараз
- Якщо шукаєте універсальну психологічну підтримку — можна зателефонувати на 0 800 100 102.
- Якщо вам потрібна допомога саме для людей з інвалідністю (або ви хочете підтримку враховуючи інвалідність) — спробуйте звернутись на лінію, яка працює через ГО «Вектор прав людини» / «Боротьба за права»: +38 050 224‑72‑36 (можна Viber/Telegram/WhatsApp), або заповнити онлайн‑форму.
- Якщо хочете анонімно, конфіденційно та безкоштовно — сервіси типу Safe People або Spirit також підійдуть.
Розкажіть будь ласка більше про ваше питання? Я зможу допомогти вам. Я професійний психолог і волонтер EnableMe Ukraine
2 „Gefällt mir“
Вітаю _Алекс_345
Перенесу ваш запит в спільноту українською - відповідно до мови.
Підкажіть будь ласка чи потрібна ще допомога вам?
1 „Gefällt mir“
Дуже вам дякую! У наш час, коли світло та інтернет у Києві зникають на довгі години, швидка відповідь — це справжній порятунок. Не завжди є змога щось перевірити онлайн, а ваша підтримка економить і час, і сили. Відповіді цілком достатньо, дякую вашому експерту!
1 „Gefällt mir“