Продолжая обсуждение из темы Питання щодо інвалідності та соціальних питань - відповідає експерт:
доброго дня. підкажіть є питання, будь ласка. така ситуація. маю дитину з інвалідністю( висновок органічне ураження мозку).в кінці 04.2026 року закінчиться 2 річний висновок мсек. в висновку пишеться що пройти знов комісію у 03.2026р. наш лікар псіхіатр яка робить в міськрдіспансері, я до неї звернувся, виписала направлення електронне до міської лікарні на обстеження.я з ним в кінці 11.2025р звернувся туди. мені на всі мої прохання записали на кінець 04.2026р. таким чином я з дитиною почну ходити на обстеження коли буде за кілька днів кінець її інвалідності, потім два тижня чекати папір, потім лікар і мсек, чекати папір, потім пенсійний, чекати. це як мінімум місяц. за цей проміжок дитина втратить виплати і якщо чесно в мене не буде вже відстрочки, жінка сама не витягне з двома дітьми. шо робити? я наперед з’явився але така ситуація.є якесь правило чи норми по яким є час прийняти мене з дитиною, як це оформити шоб не обманули по срокам? писати скарги? не знаю шо робити. може можна пройти стаціонарне обстеження десь ще?