Пошук роботи у вашому місті для осіб з інвалідністю - залишайте заявки

Всім привіт! Ви шукаєте роботу у вашому місті в Україні? Давайте вам допоможу. Пишіть у цій гілці інформації про себе (якщо мені знадобиться додаткова інформація, я напишу вам в особисті повідомлення). Після моніторингу протягом 1-2 днів, я дам вам список вакансій для ознайомлення.

Також у на є загальна гілка з вакансіями по різніми містам, здебільш областні центри

Вітаю! Моя подруга з Харкова шукає роботу у сфері торгівлі, у неї робоча група інваліднідності. Досвід роботи є, 50 років. Подивіться будь ласка вакансії

Вітаю! Моя подруга з Харкова шукає роботу у сфері торгівлі, у неї робоча група інваліднідності. Досвід роботи є, 50 років. Подивіться будь ласка вакансії
Прийнято. До завтра надішлемо список

Надіслала в особисті :raising_hands:

[https://community.enableme.org/ua/discussion/comment/287168#Comment_287168

Надіслала в особисті :raising_hands:
]("https://community.enableme.org/ua/discussion/comment/287168#Comment_287168")

Так, отримала

Щиро дякую

Вітаю! Я мешкаю у місті Запоріжжї, офіційно маю першу группу інвалідності, але, видверто кажучи, на неї мабуть вже не тягну, тому що маю змогу вільно пересуватись. Мрію знайти роботу в інтернеті, можливо з початку нескладну, але з можлівостью подальшого навчання, а також бажано у межах діючего законодавства. :slight_smile: Трохи знаю английську.

Вітаю! Я мешкаю у місті Запоріжжї, офіційно маю першу группу інвалідності, але, видверто кажучи, на неї мабуть вже не тягну, тому що маю змогу вільно пересуватись. Мрію знайти роботу в інтернеті, можливо з початку нескладну, але з можлівостью подальшого навчання, а також бажано у межах діючего законодавства. :slight_smile: Трохи знаю английську.
Вітаю у нашій спільноті! А подивіться будь ласка особисті повідомлення, написала вам

Юля, доброго вечора, шукаю роботу м.Івано-Франківськ, 3-я довічно група інвалідності, пересуваюсь вільно.

Юля, доброго вечора, шукаю роботу м.Івано-Франківськ, 3-я довічно група інвалідності, пересуваюсь вільно.
Добрий день) А який досвід? Скільки років. Я подивлюсь вам вакансії, але мені потрібно знати цю інформацію

Борис, а ви онлайн? Ви не выдписали мені…

Доброго вечора! Мене звати Вікторія! Маю 1б групу інвалідності. Мешкаю у Київській області. Маю вищу освіту за фахом редактор. Хотілося б знайти віддалену роботу за вільним графіком та без фінансових вкладень на старті. Дякую. З повагою до Вас Вікторія

Шукаю роботу IT сфері. Налаштування комп’ютерів, мережі, програм, периферійних пристроїв, налаштування резервних копій. Допомога користувачам (ServiceDesk). Облік, закупки техніки.

Львів. Не повний робочий день, віддалено теж можна. Без фізичних навантажень.

Доброго вечора! Мене звати Вікторія! Маю 1б групу інвалідності. Мешкаю у Київській області. Маю вищу освіту за фахом редактор. Хотілося б знайти віддалену роботу за вільним графіком та без фінансових вкладень на старті. Дякую. З повагою до Вас Вікторія
Вітаю! Чи маєте резюме?

Добрий день! Чи маєте резюме?

Вікторія, написала вам в особисті

Шукаю роботу IT сфері. Налаштування комп’ютерів, мережі, програм, периферійних пристроїв, налаштування резервних копій. Допомога користувачам (ServiceDesk). Облік, закупки техніки.

Львів. Не повний робочий день, віддалено теж можна. Без фізичних навантажень.
вітаю) знайшла цікаву вакансію для вас, надіслала в особисті

Доброго дня!

Я інвалід 2-ї групи, майже не ходячий!

Можу виконувати роботу в сидячому режимі, віддалено.

ІТ-спеціаліст із 15-річним досвідом.

Шукаю роботу з вільним графіком та без фінансових вкладень.

Дякую! З повагою!

Доброго дня!

Я інвалід 2-ї групи, майже не ходячий!

Можу виконувати роботу в сидячому режимі, віддалено.

ІТ-спеціаліст із 15-річним досвідом.

Шукаю роботу з вільним графіком та без фінансових вкладень.

Дякую! З повагою!
Вітаю) будемо моніторити, відпишемо вам, як щось знайдемо цікаве для вас

Добрий день! Знайомий шукає, роботу в місті Кропивницький. Людина має інвалідність третьої групи. Йому 45 років, одна рука не працює. Є 20 років досвіду роботи з ремонтами квартир. Можливо є варіанти чи вакансії, що можуть підійти для такої ситуації? Дякую!

Добрий день! Знайомий шукає, роботу в місті Кропивницький. Людина має інвалідність третьої групи. Йому 45 років, одна рука не працює. Є 20 років досвіду роботи з ремонтами квартир. Можливо є варіанти чи вакансії, що можуть підійти для такої ситуації? Дякую!
Добрий день) Ми моніторимо вакансії саме по спеціальностям, тільки так ми можемо точно відібрати роботу