Привіт усім!
Мене звати Олександр, мені 42 роки, і я живу у Луцьку. Я маю важку форму ДЦП з дитинства, через що маю інвалідність 1 групи. Мені складно справлятися з багатьма повсякденними справами, і я дуже потребую допомоги.
Моя ситуація така:
Я можу ходити, але не можу самостійно виходити на вулицю. Через проблеми з координацією мені потрібен супровід, щоб піднятися сходами, перейти дорогу або подолати високий бордюр.
Моя мова незрозуміла для сторонніх людей. Через гіперкінези я не можу чітко говорити, тому мені важко пояснити щось незнайомцям.
Є певні труднощі в побуті. Я намагаюся робити все, що можу, самостійно, але є речі, з якими мені потрібна допомога, наприклад, зробити покупки чи приготувати їжу.
Мої рідні вже у віці і не можуть мені повністю допомагати. Найняти доглядальницю немає фінансової можливості, тому я шукаю людину з добрим серцем, яка може приділяти мені трохи часу.
Я шукаю дівчину-волонтера, яка могла б допомагати мені в повсякденному житті: виходити зі мною на прогулянки, супроводжувати мене в місто, іноді допомагати з побутовими справами. Також було б чудово мати можливість просто спілкуватися, дивитися разом фільми чи навіть грати в комп’ютерні ігри, якщо це цікаво.
Я розумію, що спочатку це може здаватися складним, але дівчата, які раніше мені допомагали, казали, що до цього швидко звикаєш і що насправді це не так важко, як здається.
Буду дуже вдячний за будь-яку підтримку! Якщо ви можете допомогти або знаєте когось, хто міг би зацікавитися, будь ласка, напишіть мені в приватні повідомлення.
Дякую всім, хто відгукнеться!