Доброго дня. Тільки підкажіть будь-ласка!!! Мені 34 роки на тепер. До 20 років все ніби було нормально зі здоров’ям, служив і срочну службу навіть. Разів 5 траплялися випадки але тоді не було розуміння сутності.
Якщо ж ситуація слідуюча!!! Я сам маю захворювання Епілепсії через наслідки раніше отриманої Черепно Мозкової, Приблизно 3-5 можливо і більше приступів у рік трапляються, в залежності з фізичними навантаженнями і взагалі. Єсть лікування і виписки з різних спеціалізованих лікарень,- Вінниця, Київ, Бровари де випадку траплялися там і лікувався по Швидкій допомозі, Нейрохірургії, Психіатрії і т.д. Взагалі я завжди працюю офіційно вже десь 14 років. Інвалідності не маю, так як завжди вдавалося досягти дозволу від лікарів на ДІЄЗДАТНІСТЬ ТА ПРАЦЮВАТИ, ТАК ЯК ЖИТИ ТЕЖ ПОТРІБНО БУЛО ЗА ЩОСЬ!!! І далі головніше, я ж як законопослушний громадян поїхав оновлювати дані відповідно до вимог закону. ПІСЛЯ ПРОХОДЖЕННЯ ВЛК. ААА ПРОХОДИВ ЇЇ БІЛЬШЕ НІЖ 4 МІСЯЦІ ЗА МІСЦЕМ ПРИПИСКИ, А ЦЕ БІЛЬШЕ НІЖ 300 Клм від проживання, все збирав докази, діагнози, виписки для доведення, що все таки є у мене така катастрофа як ЧОРНА ХВОРОБА І ВОООБЩЕМ ЇЗДИВ ЇЗДИВ, ТАКОЖ БУВ ПРИСТУП В ПРОЦЕСІ ЦЬОГО ПРОХОДЖЕННЯ ВЛК, УЖЕ І БАНКИ ПЕРЕСТАЛИ ВИДАВАТИ КРЕДИТИ ТАМ ДО 70 000 ГРН ЗАБОРГУВАВ, І В КІНЦІ КІНЦІВ Я ВИЯВИВСЯ ЯК УХИЛЯНТ І ЗНАХОДЖУСЯ В РОЗШУКУ…. І ТАК ЗНОВУ МІСЯЦЬ ТОМУ ПРОЙШОВШИ ВЛК ПОВТОРНО . ( ЇХАВ ДО РОБОТИ ТА ТУТ УВИ… ПРИМУСОВО ПОГРУЗИЛИ І ПОВЕЗЛИ ДО ТЦК) (ВІДПОВІДНО ВИЯВИВСЯ ВЖЕ КРИМІНАЛІСТОМ) сказали щоб готував штраф 17000 та більшість 3-х років тюрми. Після перебування всю ніч у ТЦК, Відвезли нас на проходження ВЛК, там я навєрно почав втрачати свідомість, благо в тій лікарні де ми проходили ВЛК ПРАЦЮЄ ЛІКУЮЧИЙ МІЙ ЛІКАР НЕВРОЛОГ, ТА ДАЛИ МЕНІ ЯКІСТЬ ТАМ СИЛЬНІШЕ ПОСТІЙНИХ ТАБЛЕТОК ЛІКИ, ТА ПО ЇЙ РЕКОМЕНДАЦІЇ ПІСЛЯ 1.5 СУТОК пробувши в ТЦК ВСЕ Ж ВІДПУСТИЛИ МЕНЕ З ПОПЕРЕДЖЕННЯМ ВИЩЕ ПЕРЕЧИСЛЕНИМИ НАКЗАННЯМИ МЕНЕ НЕ ЗРОЗУМІЛО І ЗА ЩО. ЄСТЬ У МЕНЕ БАТЬКИ, ВОНИ Є ІНВАЛІДАМИ,- МАТИ 2-га ГРУПА ІНВАЛІДНОСТІ, ПСИХІЧНО ХВОРА ПОТРЕБУЄ ДОГЛЯДУ. БАТЬКО 1-ша ГРУПА ІНВАЛІДНОСТІ ПІСЛЯ ІНСУЛЬТУ, ЛЕЖАЧИЙ НЕ ВСТАЄ, ПОТРЕБУЄ ТАКОЖ ПОСТІЙНОГО ДОГЛЯДУ. Є БРАТ РІДНИЙ, ЩО ПРАВДА ЛІКАР ПСІХІАТР ПІДТВЕРДЖУЄ, ЩО ВІН ТАКОЖ ПСИХІЧНО ХВОРА ЛЮДИНА ТА ПОТРЕБУЄ ДОГЛЯДУ А ТАКОЖ ПОСТІЙНО ПРОХОДИТИ ЛІКУВАННЯ У ПСІХІАТРИЧНІЙ ЛІКАРНІ. ( ВІН ТАМ ПІДЛІКОВУВАВСЯ ПАРУ РАЗ РАНІШЕ). НУ МИ ВСЕ Ж ОФОРМИЛИ ЙОГО ЯК ОПІКУН ПО МАТЕРІ. І ТАК, Я ЩО ПРАВДА ОДРУЖЕНИЙ, МАЮ ДИТИНУ 4 РОКИ, ПРАЦЮВАТИ ВДАЄТЬСЯ НЕ БАГАТО ЯК РАНІШЕ , ТАК ЯК ЧЕРЕЗ НАСЛІДКИ МОЖЛИВИХ ПОЯВІВ ПРИСТУПІВ ЧЕРЕЗ ПЕРЕНАВАНТАЖЕННЯ МОЖЛИВО ПОПРОЩАТИСЯ З ЖИТТЯМ В ЛЮБУ МИНУТУ. А ТІЛЬКИ ЗА МІНІМАЛЬНУ ЗАРПЛАТНЮ, ЯКОЇ ТІЛЬКИ Й ХВАТАЄ ТІЛЬКИ НА МІНІМАЛЬНИЙ ОБОВ’ЯЗКОВИЙ ПЛАТІЖ ПО КРЕДИТКАМ, НЕ ГОВОРЯЧИ ВЖЕ ЩО ПОТРІБНО КУПУВАТИ НА КОЖЕН МІСЯЦЬ ПРОТИЕПІЛЕПТИЧНІ ЗАСОБИ, А ЦЕ ЩЕ ДО 1000 ГРН, ГАЗ, СВІТЛО, САДІК, І ЇДА Ж ТО НІБИ ТАКОЖ НЕОБХІДНА… ПІДКАЖІТЬ ЩО Я НЕ ПРАВИЛЬНО РОБЛЮ.
Ви на зв’язку? Яка у вас зараз ситуація? Чи вдається щось вирішити щодо ВЛК?