Потрібна допомога! Пошук Сечоприймача

Привіт всім. Хто знає де можна дістати Сечоприймач, але не простий, а з вмонтованою гумовою грушею по середині шланга? Питав вже всюди від аптек-медтехнік до волонтерів і ніде немає. Колись мені хтось з реанімації дістав та не знаю хто і як...

Я сам лежачий після ДТП.😞

Добрий день)

подивіться будь ласка фото, який саме:

1

100000000.PNG

2

30000000.PNG

3

200000000000000000000.PNG

Вітаю Саша!

також бачу в пошуку такі варіанти по вашому в опису,

чи трохи інші?

Це простий, та не такий... в тому шлангу має бути вмонтована гумова груша посередині... дякую😊

Трішки не такий, гумової груші посередині шланга нажаль немає... дякую☺️

чи шукали ви в інтернеті? бо ми можемо наших колег з Німеччини попросити відправити, якщо в них таке є

Шукав від аптек, медтехніки, продавці в неті і навіть різні волонтери... одна волонтрерка зі Львова казало, що десь раз бачила такий в гуманітарці(вона розподіляє іноземну гуманітарку) ніде такого немає... це закордонне... сестра у Польщі питала в аптеках а там про таке навіть не чули. Можливо дорого буде з Німеччини? Це схожа штука на відкачування палива з баку авто... шланг а посередині груша вмонтована гумова... думав його адаптувати, та там надто товстий шланг і його не можна підмотати.

пробували через перекладач переказати опис і погуглити? може так вдасться знайти на зарубіжних сайтах? ну і що, якщо дорого, головне знайти й далі шукати, хто може купити та надіслати. Світ не без добрих людей

Спробую такий пошук... дякую.

ми з моїми колегами-волонтерами тут на зв'язку

Пробував шукав по інглішу і нічого крім унітазів і уток...

ок...якщо десь попадеться таке, то напишіть будь ласка...

Вітаю! Яка у вас ситуація? чи змогли знайти?

Привіт, ситуація як і була, не знайшов нічого...

Подивіться будь ласка у Польщі, у нас там мешкає експерт. Попросимо його привести в Україну та надіслати вам

В Польщі сестра моя питала в аптеках і навіть не знають про такий...дякую...

Спобую, та ніде нема нажаль...дякую...

Вітаю, знайшов ось такий варіант на німецькому сайті, з грушею на середині шлангу. https://www.citycare24.de/ghc-bettbeutel-care-flow-ub-4000-tur-en

Саме такий... та ціна захмарна...

760 грн його ціна, та наче не захмарна

чи ви не цю ціну побачили?

Цю, та як оплатить у євро