Ласкаво просимо до EnableMe! Давайте знайомитись

Шановні учасники спільноти!

Ласкаво просимо до спільноти EnableMe! Мене звуть Ольга, і я ваш новий друг і модератор спільноти EnableMe. Ви можете звертатися до мене із запитаннями.

Запрошую вас познайомитись, щоби почати наше спілкування у спільноті. Будь ласка, представтеся, щоб познайомитися з іншими учасниками та отримати теплий прийом.

Ви можете поділитися тим, що привело вас сюди, звідки ви, і всім іншим, що ви хотіли б, щоб спільнота знала про вас.

Ми раді, що ви приєдналися до нас! Ми сподіваємося, що ви зможете знайти тут відповіді на свої запитання, зв’язатися з однодумцями та допомогти їм із запитаннями. – Разом ми зростаємо!

Ваша команда EnableMe

PS: Щоб у просторі спільноти було безпечно та затишно, будь ласка, будьте ввічливі, підтримуйте інших, перевіряйте інформацію у своїй публікації та утримайтеся від необдуманих коментарів. Ось посилання на наші правила спільноти.

Всім привіт! Я - Марина з Києва)

Намагаюся допомогти рідним і близьким знайти інформацію про переміщення українців в інші країни, допомогу, про лікарні і місця для життя.

Буду вдячна за допомогу і приємне спілкування!

Привіт, Марино! Чудово, що Києв з нами на зв'язку! Тут у нас максимально комфортний і безпечний простір для спілкування, ми підтримуємо один одного і допомагаємо. Сподіваюсь, вам буде тут затишно і ви отримаєте всю необхідну інформацію, а також заведете нових друзів! Адже разом ми зростаємо!

Ось тут можна знайти правила нашої спільноти щодо спілкування.

Бережіть себе і звертайтесь, я завжди на зв'язку!

Привіт. Мене звати Катерина, я теж із Києва.

Вирішила виїхати, але намагаюсь бути корисною для тих, хто потребує інформаційної допомоги в цей нелегкий час.

Всім привіт! Мене звати Марія. Як тільки почалась війна с дитиною та двома собаками виїхала з України. Два тижні ми були в дорозі, дуже було тяжко...Молдова, Румунія, Болгарія та зупинилася в Турції. Я інвалід с дитинста, тому як ніхто розумію людей з особливими потребами. Багато років займаюся туризмом і сподіваюсь, що мій досвід допоможе! ❤

Привет! Я в Украине, в своей любимой и родной стране! Люблю находить вопросы на ответы, всем волонтерам респект! 🤗

Всім привіт👋👋👋. Мене звати Андрій. Я інвалід 2 групи. Жив у містечку Вугледар. Змушений був покинути рідну Україну та виїхати до Польщі.Мені дуже потрібна допомога з перепроходженням лікарської комісії , бо мій статус був до 27 травня.

Добрий день!

Яке саме вам потрібна допомога?

Доброго вечора всім!

Мене звати Євгена. Я мама дівчинки Дари. Моя доня - дитина з інвалідністю, дитячий аутизм. Ми з Києва, який не покидали весь час. Завжди рада спілкуванню!

Дякую за таку чудову можливість! Всім мирного неба!

@EvaZabroda Чудово, що ви з нами! Як вам в Києві зараз? Чи не хочете виїхати? Наші волонтери зможуть допомогти

Всіх вітаю! Мене звуть Сергій, уже вдруге бежим від війни з Донецька в Маріуполь і теперь на західній Україні виїхав з дружиною інвалідом і матір'ю дружини.В прошлом сам був інвалідом після інсульту,но у зв'язку з COVID , группу не продовжив.

Привіт, друзі! Я - Аліна. Сама з Києва, але наразі перебуваю в Польщі. У моїй родині також є рідні з інвалідністю - у племінниці синдром Дауна. Ми все її життя намагаємося соціалізувати. Рада бути в спільноті EnableMe і робити трішки більше добра тим, хто цього потребує

Всім привіт! Я із міста Кам'янське Дніпропетровської області! Якщо треба чимось допомогти в цьому регіоні, звертайтеся!

@Сергей Михальчук Добрий день! Є державна програма з протезування і досить достойні протези. Ізнос майже такий, як і у керамічних але реабілітація швидша. Чи зверталися ви до сімейного лікаря за направленням?

Є Благодійний фонд Запорука, але нажаль в якому вони зараз стані не знаємо.... Зараз в першу чергу протезують військових.

Добрий день!

Вам краще їхати у Польшу.

Пункти прийому біженців з інвалідністю у Польщі! — EnableMe Community

спочатку сконтактуйте з пунктом у Польші💙💛

Всім привіт! Я модерую форум! Разом з Enableme з травня місяця, мені можна писати з будь-яких питань в особисті повідомлення 😉

Вітаю!

Мене звати Марина.

Я практикуючий психолог у методі транзакційного аналізу та гештальт терапії. Маю додаткове навчання та досвід роботи з травмою та гострим стресом. Буду рада відповісти на ваші запитання та допомогти у вирішенні проблем психологічного характеру.

Привіт всім, я Тетяна Чудновець. Я з Вінниччини, зараз з дитиною в Німеччині. Я - психолог-травматерапевт, учасниця українсько-російської війни, інвалід війни. Працюю з українськими біженцями у Німеччині, з пораненими та ампутантаии, які проходять лікування чи реабілітацію тут. Звертайтесь, буду рада допомогти.

Привіт.

Я Зіновія. Я і мій син Юрій люди з інвалідністю.

Проживаємо від початку війни у Кракові. Будемо раді новим знайомствам і спілкуванню.

Всіх вітаю!

В мене ВІЛ.

Я как жити далі?