Бажаю здоров’я. Я вибачаюсь що звернувся до вас, я не прошу грошей, а лише допомогти консультацією. Я сам війсковий, маю УБД і служу по теперішний час. В 2024 на початку року пішов сам добровольцем до лав ЗСУ. Я мешкаю з мамою (Пенсіонерка). Ми переїхали з Київа в область, так як мати дуже погано себе почувала в місті по стану здоров’я. Але в мене як раз на той час як вже їхати до учбового центра за місяц згорів будинок що придбали. Загорання не за нашою провини, було загорання через пічку. Є акти з пожежної служби. Я намагався відремонтувати своїми силами, але вистачило лише на дах, і то він двічи перероблявся, так як перший майстер зробив все халатно і це знову вдарило по гаманцю. Мати весь цей час мешкає поручь в літній кухні десь 6*6 м . Областна рада виділила біля 3000 грн. допомоги лише. Я хотів би звернутись до вас за допомогою, куди я може звернутись, чи десь самому краще викласти обь’влення, про допомогу в ремонті будинку. Мені просто соромно, що мати на старості 2 роки живе в будці можно так сказати, а не в будинку. Допоможіть будь ласка діючиєю порадою. Просто сам я невзмозі витягнути відновленя будинку.