Вітаю, спільното! Мене звати Сашко. Маю інвалідність ( візочник). У мене таке питання : я хочу познайомитись з дівчиною на сайті знайомств , але не знаю як правильно вчинити. Мені потрібно сказати їй сразу, що у інвалідному візочку чи якось потім, коли нагода буде? Розумію, що тут немає «правильної» відповіді, але хотілося б просто почути ваші думки та поради. Дякую.
Вітаю, спільното! Мене звати Сашко. Маю інвалідність ( візочник). У мене таке питання : я хочу познайомитись з дівчиною на сайті знайомств , але не знаю як правильно вчинити. Мені потрібно сказати їй сразу, що у інвалідному візочку чи якось потім, коли нагода буде? Розумію, що тут немає «правильної» відповіді, але хотілося б просто почути ваші думки та поради. Дякую.
Вітаю в нашій спільноті) А як ви вважаєте? Якщо, можливо, у вас вже був досвід знайомств додатках-знайомств
Я особисто просто в описі аккаунта вказую що маю інвалідність, принаймні це трохи відсіює тих кому такі відносини нецікаві і не витрачає мій і їх час. А взагалі не бачу сенсу особливо акцентувати на цьому, достатньо згадки в описі і більш менш пристойної якості фотографії/ій де видно колісне крісло. Якщо що я не особливо досвідчений в питанні додатків для знайомств, але не думаю що інвалідність може якось стати на заваді в спілкуванні, головне напевно бути комунікабельним
Вітаю. Дійсно, тут немає правильної відповіді. Але загалом, рекомендують діяти так:
-
Якщо інвалідність така, що її видно одразу при першому знайомстві, на зразок, того що людина користується кріслом колісним або має ампутовану кінцівку, то це краще одразу вказувати в профілі. Так, це автоматично буде відсіювати деяких претендентів. Однак, саме такий підхід допоможе в подальшому уникнути незручних моментів, коли людина виявиться не готовою до подібної інформації.
-
Якщо інвалідність така, що її видно не одразу, наприклад, колостома, то тут можна повідомити інформацію трохи пізніше, наприклад після 2-3-х побачень, коли стане зрозуміло, що виникла взаємна симпатія і ми змогли трохи пізнати людину. Але не варто затягувати з цим до останнього і повідомляти безпосередньо перед сексом, оскільки така звістка може шокувати партнера.
Як бачите, хтось обирає для себе не заморочуватись і одразу писати ці нюанси в профілі. Хтось викладає відповідні фото, по яких все зрозуміло без зайвих слів.
В будь-якому випадку інвалідність не є перешкодою для стосунків. Це головне про що потрібно пам’ятати шукаючи партнера.
Добрий день! Ви онлайн? Подивіться перші поради, поділіться також вашим досвідом і думками з цього приводу.
Як буде час, заходьте до нас у спільноту ![]()