[https://community.enableme.org/ua/discussion/comment/287564#Comment_287564
Скажіть, вам уже вдалося поговорити із фізичним терапевтом? вірогідніше про підготовку та реабілітацію він може підказати найбільше?
\nна даний момент які життєво важливі показники до ампутації другої кінцівки ? чи є можливість її зберегти?
Теоретичні поради відрізнятиметься від практичної частини, тому пошук команди та фахівців це завжди індивідуальний підхід та час.
\nВід кожного спеціаліста ви завжди почуєте корисну для вашої ситуації пораду, інформацію, рекомендацію, лікарню або направлення до іншого профільного спеціаліста…..
]("https://community.enableme.org/ua/discussion/comment/287564#Comment_287564")
Доброго дня!
Ні, я ще не говорив з фізичним терапевтом. Можливо Ви підкажете когось конкретного?
Мабуть Ви маєте рацію і варто починати пошуки саме з нього. Дуже слушна ідея, дякую!!!
Стосовно ноги. У лютому місяці після набряку (чи лімфостазу?) невідомого походження (креатенін в нормі, є серцева недостатність, але кардіолог вважає що не настільки критично, щоб нога стала слоноподібною, онкології не виявлено) з’явились пухирці, лопнула кожа і в кінцевому рахунку нижче коліна утворилась гігантська виразка Мортелла. І якщо про причини набряку ніхто не може сказати (А я дуже наполегливо намагався це з’ясувати!), то причиною виразки виявився атеросклероз. Як показала КТ, є повна непрохідність центральної аорти. А ось колотеральний кровоток дуже розвинений і нога тепла. За словами хірургів-консультантів (є гарні знайомі в Івано-Франківську) операція з шунтуванням має три критичні ризики і вкрай небажана в нашому випадку.
Так, є невеликий шанс спасти ногу. І ми прикладаємо всі зусилля, щоб найти шлях до цього. Проте виразка на очах збільшується і я готуюсь до найгіршого.
Прочитавши статтю на цьому форумі (див. вище) звернувся за допомогу з пошуком описаної в ній команди. Проте схоже, що це просто безпідставні фантазії автора… Чи правильно опубліковувати такі статті? Я б її видалив, або принаймні відредагував. Адже скільки сил і часу втрачено мною і всіма, хто мені так сильно намагається допомогти, практично даремно?!
Хай це залишається на совісті автора і тих, хто дозволив опублікувати таку статтю…
Юрій, Світлана, від усієї душі щиро дякую Вам за небайдужість і підтримку!!! Буду писати, як тільки-но знайду щось корисне. Можливо у майбутньому ця наша з Вами переписка комусь допоможе. Гарного дня!