Хронические заболевания

Добрий день! Підскадить , будь ласка, як бескоштовно и где пролікувати зуби , в мене пенсія 2360 и комунальни платежи 1800, я одінока и болять зуби.

Лучшие ответы

• kornat
    kornat
    Ответ ✓

Я находжучь у м. Київ, подольскому р- не

• Olga_EnableMe
    Olga_EnableMe ✭✭✭
    Ответ ✓

kornat ✭

Вітаю! Давайте з вами спробуємо звернутися ось куди:

Філія № 5 КНП «Київська стоматологія» (Подільський район)

• Адреса: вул. Кирилівська, 119/1
    • Графік: Пн–Пт з 08:00 до 17:00
    • Телефон: (044) 468‑50‑78

Цей заклад працює за програмами НСЗУ та «Здоров’я киян», тому надає:

• безкоштовну невідкладну стоматологічну допомогу (лікування пульпіту, періодонтиту, екстрених станів)
    • безкоштовний первинний огляд, знеболення, інструментальні обстеження

Тобто за умови звернення без направлення (самозвернення) ти можеш отримати лікування болючих зубів абсолютно безкоштовно.

І також, можливо ви підпадаєте у перелік пільговиків програми «Здоров’я киян»? Подивіться будь ласка https://knpks.kyiv.ua/programi/zdorovya-kyian/

• Olga_EnableMe
    Olga_EnableMe ✭✭✭
    Ответ ✓

ви маєте на увазі протезування зубів?

Ответы

• Вітаю! дякую за ваше звернення і співчуваю вашій біді.

Дивіться, з термінових питань, як наприклад, видалення зуба, ви завжди можете звернутись швидку стоматологічну допомогу, якщо ви в великому місті

можете, будь ласка, уточнити в якому ви місті зараз? і чи ви в Україні або за її межами і де саме - і ми підключимо наших волонтерів щоб вам допомогли знайти правильні контакти.

і бережіть себе ❤️

• Можна контакти в моем районе?

• Підскажить , будь ласка, а где е бескоштовно протезування?

• Протезування зубів, зубній протез вміст відсутніх

• Бо їсти чім то надо

• @kornat Чи ви звертались вже до лікаря? Зазвичай самі лікарі можуть підказати, що й до чого, де шукати варіанти безкоштовного лікування. Спробуйте дізнатися в сімейного лікаря про варіанти, а також сходити до стоматологічної поліклініки на консультацію до стоматолога. Можливо, якраз вони дадуть вам відправну точку й допоможуть з пошуком виходу із ситуації.
    Також можна зателефонувати до Контакт-центру НСЗУ: 16-77 та дізнатися про заклади, які надають безкоштовні послуги з лікування й протезування киянам.

• Ви прям как из сказки. Вони тільки цену озвучат. Я зверталась до соцслужби яка меня обслуговивать повінна , не тільки до лекарів. Це теж из фашистской гвардіі, єліта.

• Звертаешься пока наівно не знаешь хто е хто, а потим, испитав ,,ликування" бескоштовних лікарів на собі и зрозумів, просто пішешь и следкуешь за відповідями....

Разделы