Як отримати пенсію на непідконтрольній території
Найкраща відповідь
-
Вітаю у нашій спільноті, Павло) Чи є у вас на телефоні ДІЯ, та застосунок якогось українського банку?
0
Відповіді
-
Дія застосунок є. Але так як в мене тільки паспорт книжечкою то я не можу дію верифікувати. Банк є абанк
0 -
@
Через застосунок Абанку пробували авторизуватися в Дії?
Anatolii96 підскажи будь ласка як бути в цій ситуації
0 -
Я зайшов також до пфу але мені нараховували не пенсійний фонд а соціальна служба. В том то і справа що не можу отримати через пфу. Якби через пфу то діло було по другому. А так нараховувалась соціалка її я отримував
0 -
це пенсія чи разова допомога?
0 -
В пфу немає жодного запису що я інвалід. Я отримував через соціальні служби. В мене інвалідність з малечку
0 -
То у вас наразі є формленна інвалідність так була щомісячна виплата? А зараз, через те, що терріторія не підконтрольна, виплат немає? вірно?
0 -
Я не знаю. Виплата напевно йде на почту. Тільки я ж нічого не можу отримати нажаль. Інвалідність змалечку була. Та довічна вона. Якби кошти шли на картку я б отримував а так як йде тіпа на почту то я не можу отримувати. Та я і не транспортабельний зовсім
0 -
Дивіться, наразі є декілька способів вирішити питання:
Якщо ви отримуєте не лише пенсію, а й інші соціальні виплати, зверніться до органів соцзахисту або контакт-центрів для уточнення процедури переведення виплат:
- Пенсійний фонд України: гаряча лінія 0 800 503 753.
Якщо виїхати немає можливості:
- Зверніться до Пенсійного фонду через електронні сервіси (портал Пенсійного фонду) за допомогою електронного підпису чи BankID.
- Подайте заяву онлайн.
Якимось способом вийде зв'язатися з Пенсійним фондом @Pavlo984__11 ?
0 -
В тому то й справа що в пфу я можу зайти. Там ніяких виплат немає. Так як я отримував соціальну допомогу чи як там правильно сказати((
0 -
у нас є пенсія по інвалідності, про яку саме ви кажете соцдопомогу. не розумію ((
Звернуться будь ласка письмо до ПФУ, це допоможе визначити, які саме у вас були виплати
1 -
Заходжу до пфу через авторизації абанку. Повинно в пфу підтягувати по іін але нічого немає. Пусто
0 -
Дозвонився до пенсійного фонду. Вони сказали що ви не наш клієнт що телефонуйте до соц захисту. А там нажаль сказати що потрібно тільки самому приїхати та написати заяву на перерахунок на банківські реквізити
0 -
Я вивчив питання та зрозумів, чому у вас саме соц. виплата, а не пенсія. На жаль, через відсутність доступу українських органів влади на окуповані території, виплати там не здійснюються. Але точно відомо, що виплати за період, коли людина перебувала на окупованій території, будуть збережені й можуть бути отримані після виїзду на підконтрольну територію.
Міністерство соціальної політики:
0 800 507 309
. Наберіть будь ласка ще раз їх.Такоє є такі варіанти:
Якщо людина не може виїхати, вона може оформити довіреність на близьку людину, яка проживає на підконтрольній території.Довірена особа зможе отримувати виплати або допомогти перевести їх на банківський рахунок.Призначення виплат на банківську картку
Якщо людина раніше отримувала виплати через Укрпошту, можна подати заяву про зміну способу отримання виплат на банківський рахунок.Заяву можна подати:Особисто, виїхавши на підконтрольну територію.Через довірену особу, яка має нотаріально завірену довіреність.
Наразі тільки так
0 -
Але як я можу нотариально зробити якщо людина там а я тут. І чи обов'язково треба їхати саме в те відділення де моя прописка тоїсть в запорізьку обл. Чи моя довірена особа зможе в любом відділенні про Україні сходити?
0 -
Допоможе хтось?
0 -
Ваша довірена особа може все зробити. Що вам кажуть на горячій лінії міністерва соц.політики?
0 -
Держава не дала такої можливості, тому давайте спробуємо ті можливості, які є наразі
0 -
Щось вже пробували?
0 -
Пришло на почту письмо. В якому пишется что я могу сделать перевод с укрочти на банковскую карту. Но.... С тех банков которые они перечислили приват, ощад, индустриал, и банк Аваль я не могу зарегистрироваться онлайн. К сожалению так и не получу
0
Категорії
- Всі категорії
- 190 Здоров'я
- 60 Захворювання та інвалідність у період війни
- 37 Ментальне здоров'я
- 30 Фізичні обмеження
- 8 Сенсорні порушення
- 6 Порушення інтелектуального розвитку
- 30 Хронічні захворювання
- 19 Допоміжні технології та терапія
- 363 Для біженців