Ну за онлайн курси не скажу, не пробував ще, але от відеокурси по деяких програмах проходив. Ну от раніше пам'ятаю пройшов два курси по монтажу в програмі Premiere Pro і так навчився монтувати) А оскільки монтував багато в подальшому, то навики особливо не втратились. Зараз от трохи вивчаю зведення і мастеринг музики (то з області звукоінженерії), бо вже трохи надоїло, що ніколи не можу до кінця нормально завершити свої пісні, через що якість звук досить таки страждає.
Але чесно кажучи навчання мені завжди тяжко давалось😅 Тому я завжди уникав онлайн курсів, бо якщо у відеокурсі можна дозволити робити собі перерви чи відпочинок (тривалий відпочинок=), то онлайн курси мені здається більше про дисципліну. З цим у мене трохи проблеми
На саундклауд не заливав, але точно заливав на bandcamp. То щось типу аналогу саундклауду. Тільки там без просування очевидно ніяк не популяризуєш свою музику, тому прослуховувань крім моїх власних там нема) Я більше тримаю його як склад куди просто закидую все те що хоч більш менш нагадує музику
Цікаво, я чесно кажучи якось не задумувався над цим🤔 Але в принципі я часто черпав натхнення в одного німецького композитора, він найбільш відомий за саундтрек до гри Minecraft, але у нього багато і своєї музики було. C418 здається називається. В нього теж до речі є сторінка на bandcamp
Мені здається то на мене війна так впливає. З її початком стало набагато тяжче писати. Та й можливо просто менше радості в житті стало. Емоцій (позитивних переважно, бо негативних й так завалом) нових не так багато щоб черпати з них натхнення. Але все одно тішить, що комусь моя музика сподобалась🥰
Ми кожен рік святкуємо) Незважаючи ні на що. Знаю багато людей не підтримують в час війни щось святкувати, але це сімейне свято для нас перш за все. Але ми згідно з українськими традиціями нашого краю святкуємо. Святвечір, 12 страв, спільна молитва, все як треба) А ви теж святкуєте?
Ми кожен рік святкуємо) Незважаючи ні на що. Знаю багато людей не підтримують в час війни щось святкувати, але це сімейне свято для нас перш за все. Але ми згідно з українськими традиціями нашого краю святкуємо. Святвечір, 12 страв, спільна молитва, все як треба) А ви теж святкуєте?
Ми святкуємо обов'язково. Після народження сина зробили Різдво основним зимовим святом у сім'ї. Подарунки під ялинку теж на Різдво, а не на Новий рік. От тільки 12 страв не готуємо, бо ніхто їх не осилює з'їсти. Але чудово уявляю, як неможливо переконати галицьку господиню готувати менше)))
Ми святкуємо обов'язково. Після народження сина зробили Різдво основним зимовим святом у сім'ї. Подарунки під ялинку теж на Різдво, а не на Новий рік. От тільки 12 страв не готуємо, бо ніхто їх не осилює з'їсти. Але чудово уявляю, як неможливо переконати галицьку господиню готувати менше)))
До речі, у кого є дітки і хто в Києві, на період свят можна відвідати Національний цирк. Там зараз розпочалася нова різдвяна програма, і буде йти весь січень ще. Був з дітьми і вони в захваті, тож рекомендую 👍
До речі, у кого є дітки і хто в Києві, на період свят можна відвідати Національний цирк. Там зараз розпочалася нова різдвяна програма, і буде йти весь січень ще. Був з дітьми і вони в захваті, тож рекомендую 👍