Добрий день, чи знає хтось хорошого психолога, який мав досвід роботи з людьми з інвалідністю і працює з клієнтами онлайн? Бажано в методиці когнітивно-поведінкової терапії. Але тут вже як вийде. Дякую за будь-яку інформацію на цей рахунок.
Привіт! У нас є психолог експерт на форумі, тому певні несекретні питання можна поставити йому. Плюс можу підшукати контакти. Хочете платну чи безоплатну допомогу від психолога? Вважайте, що це не разова акція, це мінімум 3-6 місяців
Підключити нашого експерта психолога? Це безкоштовно ![]()
Я наразі в пошуку постійного варіанту. Я вже мав досвід роботи З психологом (пишу “з” з великої літери, бо мене вже раз пробували приписати до цієї професії😅 але я сам не психолог звісно), але один був в методі психоаналізу, і мені трохи не підійшло. Шукаю звичайно платний варіант, але в розумних цінових межах. Ну це вже як домовлено буде
зрозуміло) підшукаю вам гарний варіант і надішлю в особисті, а ви вже спробуєте подивитесь на запропонованих людей - з яким вам комфортніше буде. Бо знайти “свою” людину - половина успіху. Правда, @РоманРибалко ?
Буду дуже вдячний за допомогу) Так, свою людину іноді не так легко знайти, але це варте пошуків
Пошук психолога - це як знайомство. Іноді контакт виникає одразу, а іноді потрібен час і кілька спроб. «Свій» спеціаліст — це той, з ким вам безпечно, зрозуміло і з ким ви відчуваєте, що рухаєтесь вперед.
На що звернути увагу при виборі:
-
Освіта і методика – перевірте, чи має психолог фахову освіту і в якій школі працює (КПТ, EMDR, психоаналіз тощо). Для роботи з травмами та тривожністю добре підходять когнітивно-поведінкова терапія та травма-орієнтовані методи.
-
Досвід – варто уточнити, чи має спеціаліст практику з людьми у схожих обставинах (наприклад, робота з військовими, переселенцями, людьми з інвалідністю).
-
Формат роботи – онлайн чи офлайн, індивідуальні зустрічі чи групові. Важливо, щоб спосіб контакту був для вас комфортним.
-
Перше враження – зверніть увагу на те, як ви почуваєтесь після першої розмови: спокійніше, зрозуміліше, чи навпаки — напружено. Це головний маркер.
-
Прозорість – хороший фахівець пояснить, як він працює, які цілі можна поставити, скільки часу приблизно може тривати процес.
Важливо! яккщо ви відчуваєте, що контакт не склався — шукайте далі. Адже це нормально. Знайти «свого» спеціаліста — це так би мовити інвестиція у ваше здоров’я.
Дякую за поради, буду звертати на це увагу. Але я хотів ще дізнатися де шукати психолога? В Інтернеті я знаю тільки один такий сайт, але там виявився малий вибір спеціалістів для моїх запитів. Я тому й питав тут, бо тут як мінімум експерти мали досвід в роботі з людьми з інвалідністю. Можливо ви знаєте де ще можна знайти психолога? Був би дуже вдячний🙏
@VovchykSteve
вітаю! я запитаю свого колегу, чи він має місця. Він профі, думаю, вам допоможе
привіт! поки мої колеги шукають адресну допомогу, я підкину трохи інформації -
-
Сервіс „Поруч“ Безкоштовна психологічна допомога, Можливість отримати до 10 безкоштовних консультацій від психолога
-
Благодійна організація “UAMN” Психологи по відео: https://www.uamentalhelp.org/ *якщо дитина до 18 років - потрібна згода батьків/опікунів
-
Чат: Telegram: Launch @mnybravetogether_bot (графік роботи з 9 до 21) 14+ років Номер тлф: 0800 331 200 (графік роботи з 9 до 21) 14+ років
5.Соціальний проект «Разом» Сайт: https://razom.live/
кожен сервіс надає безкоштовні косультації
@VovchykSteve відправила вам в особисті контакт психолога, який зможе допомогти.
Якщо не підійде і будете шукати далі, напишіть тут