Лікування РМЗ 3 стадія

Доброго дня пишу з надіє,мене звати Олена багатодітна мама, в минулому році діагностували рак молочної залози 3 стадія гормонозалежна, пройшла лікування основне 16 курсів хіміотерапії, операцію з повним видалення груді та лімфовузлів , 15 променів, зараз продовжую блокування гормонів уколами Золадексу та Тамоксифену. Було прописано ще Кіскалі( рибоцекліб) на 3 роки але мій шлях тут і зупинився, не маю можливості купувати їх в Україні. Що робити не знаю вже все продали залишився будинок але нам не буде де жити з дітьми, що робити і до чого готовитись не знаю

Здравствуйте! Їдьте в Німеччину, там лікують безкоштовно біженців

Якщо Вам призначили Кіскалі, обов’язково зверніться до свого онколога і запитайте про всі можливі варіанти отримання препарату безкоштовно або за програмами підтримки пацієнтів. Іноді лікарі знають про клінічні дослідження, благодійні фонди чи програми виробника, про які пацієнти не знають. Також раджу звернутися до пацієнтських онкоорганізацій — вони нерідко допомагають із пошуком ліків або підказують, куди ще можна звернутися.

Наприклад:

** Inspiration Family⁠** — один із найбільших фондів підтримки дорослих онкопацієнтів. Консультують щодо безоплатного лікування, допомагають перевірити наявність державних ліків, знайти «другу думку», підказують програми підтримки та можливості отримання препаратів. Також можна подати заявку на консультацію через сайт.
  • ** ГО «Афіна. Жінки проти раку»⁠** — має гарячу лінію «Пацієнт має право!». Ось тут контакти:

https://moz.gov.ua/uk/zapracjuvala-garjacha-linija-dlja-pacientiv-z-onkologieju-pacient-mae-pravo

Не поспішайте продавати будинок, доки не використаєте всі можливості.

1 Like

Олена123
Добрий день!
Співчуваю вашій біді!
Давайте я Вам трохи допоможу інформацією - у нас є багато корисних статей на сайті EnableMe.com.ua
Ось тут зібрана інформація і головне контакти щодо раку молочної залози

Ось тут є також корисні контакти

А ось тут ми обговорювали лікування в Німеччині і випадок унікальний. Можливо, вам знадобиться цей досвід і надихне на те, на що ви поки не наважились

Я вам дуже бажаю здоровʼя і сил! Гроші знайдуться і вихід є завжди. Підкажіть будь ласка чи достатньо вам інформації? Чи можу допомогти вам ще?